Všechno před očima
vybledlo černobíle.
Kde je ta končina
tam barevné chvíle.
Ztraceni v myšlenkách
co mohlo se nám stát?
Teď činy mé ovládá strach
bez tebe neumím se smát.
Máš nádherné srdce..
01.12.2017 23:31:27 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA