Kategorický imperativ
Anotace: Mlčet je zákon, zákon přežití.
Mlč a nemluv
To je zákon
Kategorický imperativ
A tak mlčela
A taky křičela
Tam uvnitř svého světa
Tehdy ještě nebyla osvěta
Bolelo to
Hrozně moc
Ne fyzicky
To jen někdy
Ale tam na duši
Plakala bez slz
Zatímco kategorický imperativ poctivě pracoval
Přečteno 474x
Tipy 4
Poslední tipující: Pamína, Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)