Ty
Anotace: pro každou byli tvé básně?...
Baví nás podvádět,
v srdvi ledovém.
Baví nás trápit se,
v tajnosti bolavé.
Kdysi přáli modré nebe si snést.
K lásce bláhové nechali se touhou nést.
Básněmi nechali se opíjet,
pro jinou pro tebe.
Přečteno 408x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, Anděl
Komentáře (2)
Komentujících (2)