...Andělé to mají těžké, co ti musí vypít, ještě že jsem normální
smrtelník, není nad štamprli kifovice... :)
29.11.2017 13:31:28 | Philogyny1
Kifovice???? co je to? to je ale zvláštní název....jako někde od skřítků od lopuchového vodopádu:)
29.11.2017 15:01:56 | Anděl
to je nejlépe čistá žitná, kandovaný hnědý cukr a šišky z borovice limba, no, a pak nemám být věčně v limbu, že... :)
29.11.2017 16:06:35 | Philogyny1
Tak teď nevím, jestli ty limbombové šišky po mně neházíš? :):):) čistá žitná s cukrem - kdyby se do toho dal místo šišek pomerančový džus a navrch plátek pomeranče, tak by to byl koktejl Sex na pláži po česku...
29.11.2017 18:31:09 | Anděl