Nezbývá nám nic
Anotace: Občas je láska (nebo spíše zamilovanost) pomíjivá a nic z ní nezbyde
Nasávám z plných plic
Poslední vůně včerejšku
Neboť teď, po dnešku
Nezbývá nám nic
Nasávám z plných plic
Poslední vůně dneška
Toť situace těžká
Nezbývá nám nic
Nenasaji z plných plic
První vůně dalších dní
Jsem tou, co jen sní
Nezbyde mi nic
Přečteno 409x
Tipy 3
Poslední tipující: Frr, Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)