Sirotek
Anotace: báseň o budoucnosti každého z nás
Jednou, až zesiví můj vlas na skráni
zmizí i síla mládí na rodné hroudě
pryč budou lásky, děti hrající na stráni
umře i pes štěkající v dřevěné boudě
Vyprávět chci příběh jen tak z vděčnosti
o malém sirotkovi jenž zůstal stářím samoten
mí drazí rodiče, jenž jsou dávno na věčnosti
přišli k místu, kde vítá je sám Orten
Jsem sirotek, který bloudí v centru městečka
nemám rodinu, ba ani lásku kteří mi zemřeli
všude kolem se mládež rojí ve smečkách
jsem člověk který jak král ohně je vřelý
Přečteno 559x
Tipy 2
Poslední tipující: Kubíno
Komentáře (2)
Komentujících (2)