CIT
Anotace: Živý ale uvnitř mrtvý
Živý ale uvnitř mrtvý,
popravdě je to jen cit,
srdce nám stále bijí,
ale musíme se jich zříct.
Bolest proudí v celém těle,
srdce pomalu odbíjí,
lásku držíš stále v sobě,
a udržet si ji musíš.
Mrtvé tělo s láskou spí,
neutišitelná bolest v něm stále proudí,
zužující strach se víc a víc hemží,
teď tělo už navždy spí.
Komentáře (0)