Ještě než jsem si to přečetla, cítila jsem Zoufalství a to je podobné jako Nicotnost. Prostě je musíme od sebe odfouknout, aby nám v životě nepřekážely a ono to půjde lépe.
08.12.2017 06:32:40 | Šípková Růženka
Růženko, víš jak to je...někdy to prostě přijde a neubráníš se, ač se snažíš...
08.12.2017 06:33:42 | Anděl
Nesmí to být ale často. Krásný páteční den Ti přeji a žádný shon před vánoci, i když nás to někdy děsí.
08.12.2017 06:34:47 | Šípková Růženka
Růženko, jsem v klidu. Užívám si ten adventní čas, opravdu se člověk vrací vzpomínkami zpátky. A jak to tak bývá, nejsou všechny radostné. Přeji ti spoustu radosti...
08.12.2017 06:36:40 | Anděl