Karibik
Anotace: zase takhle jednou večer u vína
Chtěla bych na ostrůvek, v Karibiku
Celá nahá, bez ručníku
Všude mlha, ticho! Bouří...
Celá nahá, tělo v louži
Pod bleskem středního doletu,
Celá nahá, rozkvetu
V mlze mušle posbírám,
Celá nahá, umírám
Přečteno 375x
Tipy 1
Poslední tipující: melebele
Komentáře (0)