Padající hvězda
Anotace: když je tvým blízkým velmi smutno
Drahé smutné přítelkyni
Trpí-li blízká duše – každý nádech na hrudi bolí,
Proč ? – ptáme se dokola zbytečně…
A jak slepí tápeme rukama po okolí,
které k nám je tak chladné a netečné.
Však v dáli mihotá se plamínek,
Je proklatě daleko – ale svítí…,
snad prodereš se tiše pavučinou vzpomínek
do míst nádherných, kde kvete a voní kvítí.
Zatím je všechno daleko –
řekla bys možná v nekonečnu,
čas ale prázdný prostor pomalu vstřebá
a ke kruhu Tvého života zas přimkne lásky tečnu.
Přečteno 520x
Tipy 14
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, mkinka, Fany, Iva Husárková, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba, Anděl
Komentáře (4)
Komentujících (4)