I (love)hate you!
Anotace: Proč je možná milovat a zároveń i nenávidět.......jednu osobu:-(
Sedím tu a nevnímám
právě lásku prožívám
neměla jsem ponětí
jak rychle to uletí
odešel jsi s nadějí,že se život nezmění
změnil se a ty to víš
stejně čas už nevrátíš
uvnitř křičím bolestí
ze zklamání a s velkou ctí
opět ulehám v tvém náručí
je tak plné sobectví
už jen naposledy chci ti říct
proklínám tě byl jsi mi vším...
Komentáře (0)