Jizvy
Stále tu jsou
a stále pálí
srdce mé rvou
duši mi mámí
ta bolest!
zhoj se ty ráno
proč stále pálí?
je mi to dáno?
osud mě šálí?
ta bolest!
mít v cárech nitro
lkát smutku slzy
zhojí se, vím to
již brzy
již brzy!
Přečteno 369x
Tipy 2
Poslední tipující: Anjesis
Komentáře (1)
Komentujících (1)