Anotace: ...
Vyšplhat na vrchol vzdálené hory
Dotknout se hašteřivých paprsků slunce
Pročechrat kus oblohy
Si ze srdce přála
hluboce
ne sama ale s někým
Místo toho obepnula kolem sebe trnité ploty
###########################
Přestala věřit na štěstí
A zbytky své důvěry zavřela na zámek
Nechala je
...
v sobě
..
umřít
.