Já mluvim a Ty mlčíš
Ani nevíš jak mě tim mučíš
Snažim se aby něco ve mně umřelo
Tu lásku k Tobě pozřelo
Kurva já si snad budu muset vyrvat srdce
Celý tý sračky původce
Vystřelit si mozek z hlavy
Možná to bude to pravý
Proč Ty a já
Proč ne My dva
Ach...tak nech mne, lásko, co se může stát,zůstaneš stejně doživotně moje, což tvoji lásku moh bych přežít snad,když život pro mne láska je - ta tvoje ? ......láska je někdy i smutek...