Srdce ztichlo,směje se jen tvář
Anotace: ....občas jsme šťastní jen naoko....
Jak těžké je tvářit se šťastně,
když Tvoje hvězda zhasne.
Zahalí Tě tma tmoucí,
to ticho je tak strašné,rvoucí.
Srdce ztichlo,směje se jen tvář,
čeká na další tu nádhernou zář.
Hledáš smysl,co uchlácholí Tvou duši,
aby byla šťastná,jak se sluší.
V noci pláčeš,slzy Tě smáčí,
je to lehké,jen odpoutat se stačí.
Tělo bloudí však v údolí stínů,
zasedá ve sněmu tíživých splínů.
Komentáře (3)
Komentujících (3)