Smrtičas
V hloubce se probouzí
Nedokáže spát
Důvěřivý a nazí
Učí se vstát
Vidí i nevidí
Koloběh světa
To asi závidí
Kapku života
Prolétla kolem
Naděje v hlubině
Je cítit žalem
Zmizí tak nevinně
Nevidí, nevidí
Otočil klíčem
Smrtičas pádí
Není již o čem
Zavírá navěky
Soukolí života
Provázen výkřiky
Které slyší jen samota
Přečteno 461x
Tipy 6
Poslední tipující: Jin&Jang, Jeněcovevzduchukrásného, Frr, Kapka, JSJ
Komentáře (3)
Komentujících (2)