Anotace: ...když minulost ožívá...
Zas po letech můžu slyšet tvůj hlas,
zase jednou trávit s Tebou svůj čas.
Proč jen jsme se rozešli?
Kvůli mé zkaženosti...
Proč jen vídám Tě každou noc?
Oděnou do šatů minulosti.
Ještě krásnější než dřív,
jak rád kráčel bych s Tebou do noci.
Proč nemůžu dostat Tě z hlavy?
Třeba není způsobů moc.
Jak moc bych chtěl Tě svléknout z těch šatů,
za svitu svíček, tvé tělo znovu uzřít.
A čas v ten jediný okamžik zastavit.
Topit se v nespočtu okamžiků,
dokud by nás navždy nerozdělil úsvit...
aaach,zachvěla se líbezností tou duše má...
18.02.2019 19:35:04 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA