Lež
Své tajemství v dlaních skrýváš.
A nesmíš je prozradit.
Své myšlenky v hlavě míváš.
Jako vejce co nesmíš upustit.
Jedno slovo jeden klam,
domeček rázem se rozsypal.
Jedno slovo dýka v srdci,
a svou lásku už neobjal.
Jedno slova a svět se změnil.
Jedno slovo a duši zabil.
Jedno slovo všechno změní.
Jedno slovo nic už není.
Přečteno 439x
Tipy 4
Poslední tipující: Anděl, KeepTheFlameBurning, zdenka
Komentáře (3)
Komentujících (2)