perverzní hojnost
znetvořila krásu
a ješitní autoerotici
v egohoničských závodech
uloupili už tak nemocný a vykloubený svět
jen pro sebe
obalili masu ve strachu
usmažili a udusili ve vlasní šťávě
namířili KANÓNY nenávisti
proti cizákům
a nejraději by pobili tu holotu
která se nedá uživit