Anotace: ......
Okamžiky radosti a těšení
na
očekávané obrázky zázraku
stihly se rozplynout v denním šeru
jen posmutnělé srdce zůstalo
a pláče
Promítání se nekoná
...jak náhle může snést se opona
Nad něčím tak krásným jako je ŽIVOT...
...sám