Anotace: ..Malému Adámkovi, který už je jinde...
Adámku
dítě rozverné
už nemáš šanci tady být
prostě jsi včera přestal žít
...duše opustila Tvoje tělo
asi tak nebe Tebe chtělo...
Buď světlem tam
kde nedohlédnem ještě
průvodcem andělským
na naší zemské cestě...
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?