životu navzdory zákony přírody obepínají svět
jako dětské dlaně modré růže květ
mořské vlny o útes věčnosti rozbíjí strach
s posledním úplňkem na cestu padá hvězdný prach
plachý vítr hladí koruny stromů
bolestné chvíle vedou nás vždy domů
stezka zarostlá, padlý strom
do nitra duše udeřil hrom
propasti osudu jsme byli na pospas vydáni
a soudem posledním budeme trestáni ...