Stála
na nejvyšším ochozu věže
co nejblíže
k otevřenému nebi
krvavé ruce
plné trnitých akátů
ztuhlé paže
v objetí železných
morbidních chrličů
s upatlanými ústy
od nesmyslných domněnek
co jí už neublíží …
vysmekla se a
skočila
oči dokořán
mezi třpytivé hvězdy
v plovoucím zrcadlení
vyplakaných slz
dokončených žalostných
úsměvů
mezi syčivá slova větru
dokonáno jest
zemřela žalem dřív
než dopadla
na mokrou
zem
Andělko, dnes je nějaká smutná sobota.
Nějak jsme se příliš vnořily do smutku. ST*
17.02.2018 17:50:25 | Šípková Růženka
Růženko, byla to divná sobota....ale dnes je lépe. Napadlo tolik sněhu, větve stromů se prohýbají pod jeho tíhou...asi půjdu postavit sněhuláka. Jen tak, pro radost:)
18.02.2018 07:46:20 | Anděl