Tak a je to zase tu
Ta bolest v mém snu
Ja vidim tě jako tehdy
Jsi krásný a plny něhy
Však srdce tvé je jen té
A mè pálí se na dno mé
Máš vlhké oči
a soví víčka
rybičko utkaná
z lesních požárů
a černého saténu
světe pěti hvězd
královno absolutního spánku..
máš vlhké oči
ze rtů a hedvábí
a světů které chybí
ze světla motýlů
a skel a básníků
tisíce světel
a barevných světů..
máš oči ze vzpomínek
jak tichý lesní vánek
složený ze zastávek
modrého světla
a dál
a pohled do deště
někam ztracené srdce..
a tisíce měst
kterým chceš věřit
však nikdo není zdejší
a tvá krása ledová
a tvé oči zelené
a strašlivá zima
a pohled do neznáma..
20.03.2019 01:07:59 | milík
snad až v srdci uhasne poslední žhavý uhlíček
pak teprv může znovu růst...
06.08.2018 22:27:51 | Danger