Sebedestrukční
Prach na rubu i líci,
už nemajíc co říci.
Za listem list-
trhám, neb nemá co říct.
Z konečků prstů
inkoust kane.
Co asi se stane,
až zbyde přebal bez listů?
Cupuji duši,
tak jak se sluší
pro knihu o ničem.
Vnitřně poničen
a s každou kapkou inkoustu
splývá ze mě po kousku
obsah.
Stanu se formou.
Bez obsahu kýčem.
Stránky vyrvané touhou,
sám sebou zničen.
Tancuju po stránkách knih
dokud nezbude nic
z mé i tvé duše.
Přečteno 466x
Tipy 2
Poslední tipující: Fany, Iva Husárková
Komentáře (3)
Komentujících (2)