S bičem na zádech v rukách pohůnků
Trhá se mi dech
Důtky plné ohně drásají mi boky
Pronikají do mě
A otvírají ústa bezhlasým výkřikem
Plným sípavého kašlání
Doprovodné kapání
Krve z jizev nad břichem
Uklidňuje
Z jizev od Tebe.
Ale bolest není všechno...