Anotace: .......a voda se vzdouvala stále mohutněji
v záplavě nenávisti
pomstychtivost dýchá
a místní vladař
sytí zástup vystrašených
⬇
vševidoucí věštec s motykou
krouží kolem sebe
zplnomocněn a lidem pomazán
vyčistí chrám od nečistých
a uspokojen, nechá odejít
všechny ponížené
Akyši.....musíme doufat. Všeho do času...jednou to budeme vyprávět a možná to bude k neuvěření...**ST**
09.03.2018 13:06:19 | Anděl
Andělíčku můj strážníčku Děkuju a tiše naříkám Vlastně nahlas
09.03.2018 15:01:09 | Akyš
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?