Anotace: navěky
Pojďme
spolu bolet
ke hvězdám
Stéct žilami
do řeky
do sebe
miláčku
se potkat
jako před
lety
zemřít
jak jsme
žili
Navěky
Milovat
se
v černé tuši
a pak
splynout
...
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?