Anotace: -----------
sebeklam tančí v brokátu
kolem vavřínů ze zlata
a předtucha ho fackuje
ze všech stran
ovčinec zachvátil prznitel
a trhá hřivny
z jeho vnitřností
pohozeným mučedníkům
v ulicích
vylupují oči
Prázdný jazyk pletichářů V nadutých břichách Já myslím, že to platí pořád:-( ✴✴✴
13.03.2018 16:39:47 | Akyš
Drcení v kole, lámání kostí, vynucený orgasmus...nejsme ve středověku? **ST**
13.03.2018 13:57:10 | Anděl
Krásná...
13.03.2018 09:39:57 | LadyUnknown
:-) díky
13.03.2018 16:25:42 | Akyš
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?