Okno ke spáse
Anotace: Přitahována zemí sedí na parapetu a touží po rozletu.
Bušení okenic
Okraj parapetu
Větru kvílení
Touha po rozletu
Otevřené rány
V ošklivosti krása
Noční běsy křičí
„To je tvoje spása!"
Nádech, výdech
Srdce bušení
Poslední chvíle
Nemáš tušení
V peřinách našich
Vychladlý pot
Na zemi tělo
Zhašený knot
Přečteno 353x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, piťura, Iva Husárková
Komentáře (0)