Můra
do komory beze stěn
kužel světla svítí
na lapenou můru jen
a ta se brzy vznítí.
vznítí se a shoří,
rozpadne se na prach,
komora se zboří
a zbude jen zápach
po můře a její snaze
ukázat se v světla kráse..
Přečteno 400x
Tipy 1
Poslední tipující: Anděl
Komentáře (1)
Komentujících (1)