Mám
Mám prázdnou knihu modlitební,
prázdné nebe při poledni,
prázdný dům a prázdnou cestu,
prázdný kočár pro nevěstu,
prázdný kalich, prázdný sud,
prázdné schody odnikud,
prázdná okna, prázdné dveře,
prázdné sliby o pokoře,
prázdné prázdné prázdné srdce,
prázdný obrys létavice,
prázdný úsměv, jímž se směje
prázdno plné beznaděje.
Přečteno 403x
Tipy 11
Poslední tipující: epoka, LenkaT, Laika, Bufik, Iva Husárková, Anděl
Komentáře (1)
Komentujících (1)