Anotace: Insomnie
Jsou čtyři hodiny ráno
a já jsem vzhůru zas.
"Tak spi už!"
To se řekne snadno,
jenže mně je hůř a hůř.
Tak čekám,
čekám, že už to přijde,
když zapiju prášky vínem.
Už spím, ale přesto pořád vzhůru,
svítá a já už nemám čas,
vstávám a musím žít zas
další noční můru.