Anotace: ...
Nebe krvácí
v červáncích
A ty se omlouváš
že nemůžeš
žít
s Bohem
kterému
tě učili
věřit
Pláčeš
protože
jsi jako malá
věřila
že
déšť
je slaný
jako
uplakaná
duše
Pláčeš
protože
už
nemáš
sílu žít
Bůh je mrtev.
Říkáš
a po nocích
se modlíš
a pláčeš
pro včerejší
den
pro muže
který
odešel
Ani
nedohořela
cigareta.
Drželas
ho za ruku
když byl
na dýchacích
přístrojích.
Bůh je mrtev.
Pláč je slaný
jako déšť
co padá
na hvězdy.
A ty jsi
znovu ta malá holka
co i po výprasku
věřila
znovu na lásku
....