obloha křičela modře
nad pláněmi fialek
bílí draci mraků
plakali titanové řetízky slzí
dolů na strašáky v polích
a oni rostli do nebe
mrkali na prolétající ptáky
tiše se jim smáli
skřehotavým smíchem
ve vznášejícím se ultramarínu
bílé draky mraků v hrstech
nastavila tvář modru, dešti
ústa se modře smála
oči titanově plakaly
tak už to chodí
odbývat své nejbolavější slzy
smíchem
strašně se mi líbí ústa se modře smála oči titanově plakaly to je tak skvělá báseň že jsem se na chvíli zatoužila vymazat jak zabolela ST :-))
08.04.2018 11:12:18 | Iva Husárková