Anotace: ...
Nebyla jsi
skutečná
Tvé ruce
dlaně
musel jsem
si vymyslet
Nebyla jsi
statečná
Z polibků
popraskal
ti horní
ret
Nebyla jsi
nikdy má
Čekal
jsem marně
celý život
Až příjde
tajemná
a ze srdce
mi vyjme
hrot
...
Přišla jsem
a už jsi spal
Přišla jsem
na osm let
Vím
že jsi mě
miloval
Až praská
mi z toho
ret
Jako kdyby to bylo v mém čase a včera jsem si dělala zápisek o popraskaných rtech...
08.04.2018 16:52:21 | Philogyny1