Anotace: Nejhorší není nevědět, nejhorší je vědět, ale stále si to nechtít připustit...
Ty máš přání jen přítelem být
Mě to však srdce nechce dovolit
Nemohu ale otočit se zády
Zkusme tu hru na kamarády
Už nutit tě nebudu - předem vím
že v tomhle boji nezvítězím
Vzdávám se tedy veškeré zloby
Život sis naplnil jinými hobby
Nyní bez vidiny citového zisku
Chci zůstat stále tobě nablízku
Doufám, že dostojím slibům svým
A ten boj v srdci porazím...