Už nejsem
Umírám žalem.Už nejsem.
Už nepatřím do tvého života.
Už máš život nový. S jinou.
Mou vinou.
Jak s tim mám bojovat?
Přestože jsem ti své srdce otevřela,
naše kapitola se stejně uzavřela.
Je to pryč.
Jako když ztratíš klíč
od něčeho co moooc rád máš.
A to bolí.
Ztratil se smích.
Zmizelo to jako sníh.
Jako když vitr sfoukne listí
Jako když žár slunce květy hyzdí.
Zmizelo to pomalu,
a přece nečekaně rychle,
kdy najednou kolem všechno ztichne.
A zůstalo v srdci prázdno.
A tváři smutek zbývá.
A tělo jedna velká bolest spaluje.
Kolem mrtvo je.
Jen živý potok slz tu zpívá.
Už nejsem.
Už není My.
Je jen já a ty.
Dva cizí lidé.
Přečteno 501x
Tipy 10
Poslední tipující: Cappp, mirecek, Frr, Jenda P., Iva Husárková, grázlík, JSJ
Komentáře (4)
Komentujících (3)