Anotace: .... darkside....
Procházím tunelem...
....Rozkrájené svědomí
na levém předloktí
Boří mé mýty
o životě
Nořím se do tmy
se snahou a marností
Rozměnit déšť
na kapky
Orgasmy
na byla jsi
Po kapsách besipky
rozdrobím ti na řasy
Lehce políbím
Než dozvoní mi hrana
Byla jsi ještě panna