Před zrcadlem každé ráno
sám sobě napovídám "Ano"
Roztřesený odraz v hladině
mi ukazuje tvář, již si hýčkám na klíně;
Jen ten jeden mimo oči zrcadel
mi radí, abych prostě zabíjel;
Díky Bohu, pochopil jsem včas,
když pobiju všechny, nezbude mi nikdo z vás.
Mé dvě já teď leží v pekle vedle sebe
a sníme o tom, jak si podmaníme nebe.