Anotace: .... Alergická na život (a asi i na smrt)
Chtěla jsem odejít
Pod zprohýbanými platy
antihistaminik
leželo
i moje nahé tělo
Bez křídel
Bez zbytečných
slov
Žíly přede mnou se
rozbíhaly jako koleje
vedoucí do neznáma
Jako pár teček
napsaných
kurzívou
Asi už do konce života
Ne-za-kaš-lám
...