Anotace: ...láska ani smrt není politicky korektní...
Podepisuji vlastní krví
a potem
rozvodové papíry
...
Víš lásko
Nikdy jsem ti nesliboval
že náš život
bude
politicky korektní
...
Rozbíjíš nádobí pláčeš
A nadáváš na děti
na psa
A dům
...
Nejsou politicky korektní!
...
Děti mluví sprostě
To mají po mně
Pes štěká na souseda
Asi ví proč
A dům
/ten bílý dům s vyhlídkou do zahrady/
nešťastně puká ve zdech
že jsi ještě tady
...
Mé srdce také nikdy nebude
politicky korektní!
...
Vždy jsem miloval
a toužil
jak jsem uměl
Ne podle módy
Účtenek
Bilancí
Wallstreet
Víš to je ta ulice plná Židů
...
Nikdy jsem neuměl toužit a milovat
podle tebe
...
Možná na to časem přijdeš
Ale to už bude pozdě
...
Život
Ani smrt není
politicky
ko-rekt-ní
Přijde někdy chvíle, kdy člověk bilancuje svůj život i skutky. A přijde na plno věcí pozdě. Ale rada, jak na to, aby nelitoval není. Často člověk miluje podle někoho. Nad takovou láskou ale já ....pláču.**ST**
18.04.2018 16:15:27 | Anděl