Anotace: Odchody ze světa jsou těžké... Těžší jsou ty, které přijdou náhle, nečekaně. Odpočívej v pokoji.
Andělé svými křídly
přikryjí duši Tvou... duši Tvou...
Odešels beze slov
nebeskou dálavou.
Andělům do dlaní
vkládáš svůj osud, své tělo;
světlo Tvé zhasíná-
k nebesům doletělo.
Proplouváš paralelou
nebeských barev a bran.
Letíš vstříc obloze;
výše než křídla vran.
Odcházíš beze slov,
bez jediného rozloučení.
Smích Tvůj utichá.
Přichází věčné umlčení...