Zkažené charaktery
Probudil jsem ze sna,
kde majetní neměli žádný cit
a ten zkažený charakter byl cítit,
ze všech jejich drahých šatů!
Vzájemná hra a přetvářka,
panovala tu...při každém připíjení...
a jejich potřebách, něco získat.
A pak měli touhu,
zaplatit si drahou kurvu.
A houslové kvarteto
právě hrálo Mozarta.
Pevně a jistě
zpaměti.
Přišly...ty, které to dokáží...
a za peníze přiráží.
Tak s falešnými úsměvy
... po schodišti nahoru,
vedli se - uspokojit svou potřebu.
Peníze, moc, koupit si vše...
stalo se jejich prokletím.
Přečteno 400x
Tipy 3
Poslední tipující: Pétík, Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)