Anotace: ***
***
Jen tento okamžik
život mu změnil
Za oknem touha
zrodila se, zrodila se
Není to šmouha
svět patří kráse
Za oknem láska
zrodila se, zrodila se
Není to maska
přijď ke mně zase
Nepřišel, zalekl se
smysl bytí tak ztratil
***
... trpké ...
... tam za oknem ...
... rozbít je potřeba sklo ...
... aby láska mohla ven ...
29.05.2018 12:36:25 | Marcella