Anotace: Smutek je jen další level sebepoznání. Sebetrýznění vede... do nikam. Utéct. Zůstat stát. Postavit se čelem. Bojovat. Vyhrát. Prohrát. Remíza.
Myslím, že je to velmi smutné až depresivní. Je zřejmé, že popisuje přání žít a být s někým, kdo by měl rád a miloval...a všechno s tím spojené. Celá je o opuštěnosti a víře v lepší život, který možná někdo přinese...hlavně lásku, cit, naplnění, zabezpečení, radost a slunce do života.
05.01.2019 16:41:05 | Krahujec