Anotace: ....
A ráno poslouchat
Jak něco uvnitř praská
Včerejška litovat
Je tohle ještě láska?
S jedním se probouzet
K druhému chodit spát
Skrývat se za slova
A oči zavírat..
Možná prostě jen zkouším
Co můžu ještě snést
Doufám že z křižovatek
Vyvede mě můj trest