Anotace: ***
***
Kam nesvítí slunce
tam si chodí hrát
dva sněhuláci
smysl svých slov
někdy ztrácím
Kam nesvítí slunce
tam se chodí smát
i ledoví ptáci
své dluhy k žití
znovu splácím
Kam nesvítí slunce
tam se chodí spát
ve smutku dne i v noci
k radosti z bytí
se zpátky vracím
***
Kam nesvítí slunce
ta šípkové růženky často spí
probouzí je princ
v náruč uchopí
a slunce je horkem zalije
a ty smutku Ádijééé
15.06.2018 21:40:50 | klaun