Kam nedosáhnou duhy
Na samém konci světa,
Tam, kde nedosáhnou duhy,
Kde zlo po nebi létá
A nás má jako sluhy,
Ztratil se mi život celý
A bloudí tudy zcela sám,
Marně hledá stopy duhy,
Žalu zcela odevzdán.
Přečteno 321x
Tipy 3
Poslední tipující: Cappp, Ruda Štola, Lucucu
Komentáře (0)