Nitka života
Anotace: Krátká poezie, jen tak.
Na loďce rozbouřené mořem stojím
Nevidím břeh či spásu
Zrak zakaleném blízkým koncem
Vlna po vlně
Konec se po vlnách plíží
Moře, to necitné kladivo
Do lodi vztekle buší
Vlna po vlně
Prosím, ať to skončí
Můj osud nekalý jest
Má duše, hříchy poskvrněná
Vlna po vlně
Boží hněv, nekončící
Nitka mého života
K břitvě se blíží
Vlna po vlně
K ostří, k osudu, můj život se řítí
Ticho klidu slastné je
Chaos moře dálný je
Pod vlnami ticho je
Nitka života ve dví je
Přečteno 341x
Tipy 1
Poslední tipující: aiden
Komentáře (0)